Hoewel velen Atention vooral kennen als expert in tentenverhuur, zijn wij ook onderlegd in standenbouw voor beurzen en andere evenementen. Zoekt u dus een partner voor standenbouw in West-Vlaanderen of elders in Vlaanderen, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren.

Standenbouw via diverse systemen

Afhankelijk van de wensen van onze klant, voorzien wij beursstanden volgens verschillende systemen. Enerzijds is er het panelensysteem, waarbij we gebruikmaken van overschilderbare wandpanelen in diverse afmetingen. Hiermee kunnen we dus vlot standen in verschillende groottes realiseren. Dit systeem is erg gebruiksvriendelijk en bovendien eenvoudig te plaatsen. Deze modulaire standenbouw laat een grote flexibiliteit toe.

Anderzijds is het ook mogelijk om te kiezen voor standenbouw via het Truss-systeem. Ook dit systeem is licht en kan vlot geïnstalleerd worden. Bovendien kan je vlot extraatjes toevoegen, zoals verlichting, speakers of decoratie. Truss-systemen zijn van oorsprong driehoekig en werden vooral gebruikt om grotere oppervlaktes te overspannen, maar inmiddels zijn er tal van verschillende uitvoeringen mogelijk.

Standenbouw op maat van uw bedrijf

Belangrijker nog dan het systeem dat gebruikt wordt, is natuurlijk het feit dat uw beursstand ook de identiteit van uw bedrijf moet uitstralen. Dat principe willen we dan ook steeds naleven met Atention. Wij luisteren dan ook uitvoerig naar uw voorkeuren om zo een beursstand te voorzien die perfect bij u en uw onderneming past.

Benieuw hoe we u de nodige aandacht kunnen bezorgen tijdens de volgende beurs? Neem dan gerust contact op voor meer informatie over onze standenbouw.