De festivalzomer is in het land en het mooie weer ook! Wil je zelf liever in eigen huis blijven maar toch dat festival gevoel voelen? Je eigen partytentjes opzetten in je eigen tuin? Dat kan natuurlijk met de huurtenten van Atention! Breng de sfeer van de bekende festivals naar je eigen tuin en creëer je eigen Tomorrowland of Rock Werchter!

 Je eigen festival in je tuin?

Bent u nog op zoek naar een betrouwbare partner voor al uw feestmateriaal of een prachtige tent? Dan moet u bij Atention in Waregem zijn. Ons uitgebreid aanbod met partytenten doet u ongetwijfeld nu al wegdromen. Het maakt niet uit of u een groot feest met honderden genodigden wil of een intiem familiaal onderonsje: Atention heeft voor alle gelegenheden de ideale feesttent in huis.

Als u kiest voor Atention kiest u voor vakmanschap, kwaliteit en een totaalproject. Zo brengen wij de tent – eventueel aangevuld met andere artikelen – tot bij het door u opgegeven adres!

Heeft u een idee, maar geen idee welke tent best past bij jullie evenement? Ook hier kan Atention jullie bij helpen, wij adviseren graag! Contacteer ons nu!