De herfst is ingezet en de temperaturen gaan in dalende lijn. Zeker ‘s ochtends vroeg en ‘s avonds laat is het fris, wat uiteraard ook in de winter het geval is. Toch kan u ook buitenactiviteiten in de winter organiseren. Het is gezellig en bovendien extra veilig, als de coronacijfers straks weer zouden stijgen. Op die manier is de kans groter dat uw feest straks probleemloos kan doorgaan.

Trouwen in de winter of een Verjaardagsfeest?

Wilt u een stijlvol feest met alle toeters en bellen, bijvoorbeeld als uw trouwfeest in de winter plaatsvindt? Met een tent van Atention is het perfect mogelijk. Wij verhuren tenten van verschillende groottes en vormen en hebben dus ook het ideale formaat voor uw trouwfeest. Bovendien hebben wij verschillende tenten die gecombineerd kunnen worden met verwarming. Zo houdt u het ook in de herfst of de winter lekker warm. Zo wordt uw feest origineler en gezelliger.

En uiteraard zijn onze tenten niet alleen beschikbaar voor trouwfeesten. Integendeel! Een verjaardagsfeest, bedrijfsfeest, pensioenfeest of eender welke andere gelegenheid? Wij zorgen er graag voor dat het een onvergetelijk moment wordt. Voor grotere evenementen kan het trouwens ook handig zijn om een toiletwagen te huren. Daarnaast hebben we bij Atention ook nog tal van ander feestmateriaal te huur.

Staat u te popelen om buitenactiviteiten in de winter te organiseren? En wenst u een beroep te doen op de diensten van Atention? Aarzel dan niet om contact op te nemen.