Nu de vaccinatiecampagnes volop gestart zijn, dromen we met zijn allen luidop van het einde van de coronacrisis. Toch moeten we ons voorlopig nog aanpassen aan de geldende maatregelen. Experten en politici pleiten er bijvoorbeeld voor om zoveel mogelijk activiteiten buiten te laten plaatsvinden. De eerste versoepelingen lijken zich dan ook vooral in de buitenlucht af te spelen.

Aangezien we in België echter wisselvallig weer kennen, met geregeld een stevige plensbui, kan u hierop maar beter voorbereid zijn. Atention heeft alvast de ideale oplossing in huis om u, uw familie en vrienden en/of uw klanten perfect droog te houden in alle omstandigheden.

 

Veilig én droog afspreken

Heeft u voldoende ruimte buiten, maar bent u niet voorzien op eventueel regenweer? Dan is het riskant om in België buiten af te spreken. Zeker als u straks meer mensen buiten mag ontmoeten, neemt u dat risico wellicht liever niet. Dankzij ons uitgebreid aanbod met partytenten kan u een tent laten plaatsen die ideaal is voor de grootte van uw tuin of terras.

Dolenthousiast om uw vrienden of familie na lange tijd nog eens terug te zien? Dan wilt u voor deze speciale gelegenheid misschien ook ander feestmateriaal uit ons aanbod voorzien. Ook voor een tijdelijk buitentoilet bent u bij Atention aan het juiste adres.

 

Droog in de wachtrij of op het terras

Uiteraard kunnen niet alleen particulieren een beroep doen op onze tenten en diensten. Voor handelaars en horecazaken kan een partytent nu een grote meerwaarde bieden. Bent u bijvoorbeeld een slager of bakker met veel klanten? Dan kan het aangewezen zijn om een tent te voorzien om de mensen in uw wachtrij droog te houden. Door de gevraagde social distancing kan u namelijk niet zoveel mensen in uw zaak zelf laten aanschuiven. Een droge, stijlvolle én veilige buitenaccommodatie is dan ook perfect.

Horecazaken wachten voorlopig nog op groen licht, maar ook hier lijkt het een goed idee om voldoende buiteninfrastructuur te voorzien. Wellicht zullen hiervoor eerder versoepelingen plaatsvinden en sowieso zal binnen in uw zaak nog een tijdje een verminderde bezetting zijn. Voorzie uw terras tijdig van een mooie tent en zo anticipeert u optimaal op de heropening van uw zaak. Ook voor tijdelijke barmeubels, stoelen, tafels, decoratie of buitentoiletten kan u overigens bij Atention terecht.

 

Reken op Atention voor uw buitenactiviteiten

Wil u ook anticiperen op toekomstige versoepelingen en een prachtige tijdelijke buiteninfrastructuur voorzien? Neem dan contact op met Atention. Ook om de geschikte oplossing voor uw buitenruimte te vinden, adviseren we u graag.