Doet uw zoon/dochter dit jaar zijn/haar eerste of plechtige communie- of lentefeest? Dan bent u misschien ook van plan om thuis een feest te organiseren. De ideale feest- of partytent vindt u bij Atention!

Tent huren communie- of lentefeest

Bij Atention heeft u een uitgebreide keuze om een tent te huren voor een communie- of lentefeest. Wij komen de feesttent leveren en plaatsen in uw tuin, op uw terras of op uw oprit.

Wenst u uw partytent wat meer aan te kleden? Naast tenten verhuren wij ook feestmateriaal en springkastelen.

Verhuur pagodetent

Een pagodetent huren voor uw communie- of lentefeest?

Deze feesttent is bijzonder in trek om te huren voor een communie- of lentefeest. De partytent is waterdicht en van uitstekende kwaliteit. In de unieke achthoekige partytent kunt u gemakkelijk heel uw familie ontvangen.

Verhuur feestmateriaal

Om uw communie- of lentefeest aan te kleden, kunt u bij Atention ook feestmateriaal huren. U heeft een ruime keuze uit stoelen, tafels, verlichting, muziekinstallatie, …

Verhuur springkasteel

Op uw communie- of lentefeest zullen er ongetwijfeld kinderen aanwezig zijn. Een springkasteel huren zal dus zeker een succes zijn! Met deze attractie zullen de kindjes zich niet snel vervelen.

Bovendien kunt u bij het volgende feest kiezen voor een ander springkasteel zodat de kinderen er niet op uitgekeken raken. Bij Atention vindt u een ruime keuze aan springkastelen om te huren voor uw communie- of lentefeest.

Een tent huren voor uw communie- of lentefeest? Of bent u op zoek naar feestmateriaal of een springkasteel? Contacteer ons vandaag nog!