Momenteel mag u in uw tuin met tien mensen afspreken en vanaf 9 juni wordt de buitenbubbel een stuk groter. Dan zijn tuinfeesten toegestaan met maximaal 50 mensen. Prachtige vooruitzichten, aangezien heel wat feestelijke momenten noodgedwongen werden uitgesteld. Maar het spreekt voor zich dat er bij zo’n tuinfeest voor een grotere buitenbubbel ook enkele praktische zaken komen kijken. Bij Atention helpen we u graag verder.

 

Aangepast aan uw grotere buitenbubbel

Het spreekt voor zicht dat we ons bij Atention strikt aan de geldende wetgeving houden. Graag adviseren wij u ook om alles coronaproof te organiseren. Hou er bijvoorbeeld rekening mee dat er nog steeds maar vier mensen per tafeltje mogen plaatsnemen en dat een afstand van anderhalve meter tussen de tafels voorzien moet worden. Het is dus belangrijk dat u een tent huurt die voldoende groot is om aan deze voorwaarden te voldoen. Wij hebben tenten in verschillende formaten, aangepast aan uw buitenbubbel. Zo houdt u uw buitenbubbel gegarandeerd droog, ondanks het wisselvallige Belgische zomerweer, en kan u de tent bovendien leuk aankleden.

Een tent om uw buitenbubbel droog te houden, volstaat natuurlijk niet. Wellicht heeft u ook onvoldoende tuinmeubelen om uw gasten te ontvangen. Geen probleem, want ook voor tijdelijke barmeubels, stoelen, tafels, decoratie of buitentoiletten kan u steeds bij Atention terecht. Nog ander feestmateriaal in gedachten? Of droomt u misschien van een springkasteel voor uw feest? Bij ons bent u aan het juiste adres.

 

Atention houdt uw buitenbubbel droog

Staat u ook te popelen om straks een langverwacht feest te organiseren in uw tuin? En wil u anticiperen op eventueel regenweer door een stijlvolle tent te plaatsen? Neem dan contact op met Atention. Wij hebben tenten in alle verschillende formaten: van een handvol gasten tot een tuinfeest met 50 mensen. Daarnaast kan u ook voor alle benodigdheden bij ons terecht, zodat u straks kan genieten van een perfect én coronaproof feest in uw tuin.