Pakt u komende zomer uit met een feestje? Denk dan ook zeker aan de huur van een springkasteel. Succes bij de aanwezige kinderen is verzekerd! Bij Atention heeft u bovendien de keuze uit verschillende types, zodat het springkasteel perfect bij het thema van uw feest past.

Vier verschillende soorten:

  • ‘Side & Climb.’ Kleurrijk luchtkussen met trap en schuifaf, geschikt voor enthousiaste groepen tot twintig kindjes.
  • ‘Discobal.’ Een disco én springkasteel in één, dat is sowieso een voltreffer bij de kinderen op uw feest. Dit springkasteel heeft bovendien een muziekbox met bluetoothaansluiting. Acht à tien kinderen kunnen zich tegelijk uitleven in de discobal.
  • ‘Ridderkasteel.’ Heel wat stoere jongens op uw feestje? Dan is het ridderkasteel het springkasteel dat u zoekt. Al zullen ook de meisjes in het gezelschap zich sowieso amuseren. Er is dan ook plaats voor twintig kindjes.
  • ‘Circus.’ Last but not least: een springkasteel in circusthema. Twaalf jonge acrobaten kunnen hier tegelijk hun kunstjes met elkaar delen. Gelukkig is een zachte landing steeds verzekerd!

 

Reken op Atention voor uw buitenactiviteiten

Wil u ook anticiperen op toekomstige versoepelingen en buiten uitpakken met de huur van een springkasteel? Neem dan contact op met Atention. Uiteraard kan u ook voor de huur van feesttenten of andere feestattributen steeds bij ons terecht.