Tentenverhuur Waregem

Tent huren in Waregem? Reken op de service van Atention

Niets idyllischer dan een feest dat buiten plaatsvindt, maar in België moet je uiteraard steeds rekening te houden met wispelturige weergoden. Kies je ervoor om een tent te huren in Waregem, dan kan je feest in alle weersomstandigheden probleemloos plaatsvinden.

Verhuur van feestmateriaal en véél meer mogelijkheden

Als je ervoor kiest om via Atention een tent te huren in Waregem, dan mag je een uitstekende service en ontzorging verwachten. Niet alleen hebben wij diverse soorten tenten in ons assortiment, daarnaast hebben we ook alle andere attributen om van je feest een succes te maken.
Dankzij ons uitgebreid aanbod met feestmateriaal kan je de feesttent bijvoorbeeld prachtig (laten) aankleden. Naast stijlvolle decoratie, planten en verlichting vind je ook heel wat praktische zaken, zoals statafels, barstoelen of een professionele muziekinstallatie. Wij laten niets aan het toeval over.
Afhankelijk van het type feest en het aantal genodigden kunnen ook andere extraatjes een grote meerwaarde betekenen. Zijn er heel wat kinderen van de partij, dan kan je hen bijvoorbeeld plezieren met een van onze springkastelen. Is het een groot feest met veel aanwezigen, dan kan het een goed idee zijn om een toiletwagen te voorzien, wij helpen je graag verder.

Je zou graag een tent huren, maar weet niet welk type?

Wanneer je een groot feest gaat organiseren, zoals bijvoorbeeld een communie, huwelijk of verjaardagsfeest, zoek je wellicht niet naar een eenvoudige partytent. Bij Atention hebben we echter zeker een exemplaar op maat van elk feest. Ons team gaat hierbij geen uitdaging uit de weg.
Droom je van een piramidetent of eerder een stretchtent? Voor 50 of voor 200 gasten? Met vaste ramen of een prachtige cassettevloer? We’ve got you covered! Dankzij ons uitgebreid aanbod en de jarenlange ervaring in de sector kunnen we je perfect bijstaan.

Tentenverhuur in Waregem en ver daarbuiten

Wij zijn gevestigd in Waregem, maar onze service is voor een veel ruimere regio beschikbaar. Zo kan je bij ons een tent huren voor alle feesten in Vlaanderen.
Niet alleen voor de locatie zijn we flexibel, dat geldt voor de volledige verhuur. Sowieso zorgen wij voor een vakkundige plaatsing van je tent, maar ook de volledige aankleding kunnen wij in orde brengen.

Wil je een tent huren in Waregem of ontvang je graag nog wat meer info over de mogelijkheden?
Aarzel dan niet om contact op te nemen met Atention. We helpen je met plezier verder!