Tijdens de coronacrisis moesten we noodgedwongen veel tijd buiten spenderen, omdat binnen afspreken uit den boze was. Veel mensen ontdekten in die periode de charme van buitenevenementen en willen die tendens bijgevolg aanhouden. Zo zijn tenten voor trouwfeesten erg populair geworden. Ook interesse in een tent voor uw trouwfeest? We vertellen u hieronder graag waarom Atention de partner bij uitstek is.

Feesttent op maat van uw huwelijk

Er zijn verschillende redenen om een beroep te doen op Atention voor de huur van uw feesttent. Enerzijds hebben wij tenten in tal van verschillende formaten en vormen. Vindt u op onze website niet meteen de tent die perfect bij uw wensen past? Aarzel dan zeker niet om ons team te contacteren. Wij helpen u graag verder met deskundig advies. Zo stellen we alles in het werk om van uw grote dag ook de perfecte dag te maken.

Anderzijds zorgt Atention er ook voor dat de installatie van uw tent volledig zorgeloos gebeurt. Wij beseffen perfect dat u al genoeg stress heeft in de aanloop naar de grote dag en nemen daarom alles op ons. Het aansluiten en opzetten van de tent brengen wij in orde, maar desgewenst ook de volledige aankleding en een prachtige houten vloer. Zo hoeft u enkel nog uw beste dansmoves voor te bereiden.

Tenten voor trouwfeesten en meer

Atention is dan wel gespecialiseerd in tentenverhuur, wij hebben ook tal van extraatjes om uw trouwfeest helemaal af te maken. Denk aan verschillende soorten feestmateriaal, gepaste aankleding van de tent, toiletwagens voor buiten en zelfs springkastelen. Geen enkele wens is ons te gek, dus deel uw voorkeuren gerust met uw contactpersoon bij Atention. Zo maken we er samen een onvergetelijke dag van.