Door de verhuur van verlichting zorgt Atention voor meer dan enkel tenten, bars en toiletwagens. Sfeer gaat ontegensprekelijk samen met licht. En Atention is daarin uw ideale partner. Bij vragen of interesse verwijzen wij u graag door naar één van onze telefoonnummers: 0475 61 98 79 of op 0477 68 56 28.

Als u een feest geeft, staat de drank best koel. Het is altijd mooi meegenomen als er een bar aanwezig is. Zo kunnen de gasten snel en makkelijk bediend worden. Atention heeft wat u zoekt. Want naast tenten, toiletwagens en andere infrastructuur, verhuren wij ook barmeubels. Zo kunnen uw gasten snel en eenvoudig bediend worden.

Onze barmeubels zijn er in twee verschillende vormen en formaten. Als eerste hebben we de klassieke lange bar. Elk compartiment is 220 cm lang en u kiest zelf hoeveel compartimenten u nodig heeft. Op die manier is onze langwerpige bar ideaal voor zowel kleine als grote ruimtes. Het langwerpig barmeubel dat we verhuren is gelakt en voorzien van ledverlichting.  

Het tweede barmeubel van Attention is cirkelvormig. Net zoals de langwerpige variant, bestaat het cirkelvormig barmeubel uit verschillende compartimenten die samen één cirkel vormen. Ook hier bepaalt u zelf hoe groot de cirkel moet zijn. U heeft de keuze tussen een diameter van 320, 400 of 600 cm.

Door zowel een langwerpige als een cirkelvormige bar te verhuren, proberen wij te voldoen aan de specifieke wensen van de klant. Heeft u vragen of wilt u een afspraak voor de verhuur van barmeubels? U kunt ons contacteren op 0475 61 98 79 of op 0477 68 56 28.