Voor de verhuur van feestmateriaal bent u bij Atention uit Waregem aan het juiste adres. Wij verzorgen al uw bedrijfsfeesten, communiefeesten, party’s, verenigingsactiviteiten … met stoelen, tafels, tenten, frigowagens … tot in de puntjes. We helpen u om een onvergetelijk feest te organiseren.

Verhuur feestmateriaal
Atention biedt u een sterke en flexibele service aan. Al het materiaal kan door ons geleverd worden op het opgegeven adres. Door de verhuur van ons feestmateriaal helpen wij u om uw feest tot in de puntjes te verzorgen. Op onze website vindt u ons volledige assortiment. Bent u specifiek op zoek naar iets en vindt u dit niet terug op onze website? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren.

Bar, servies, verlichting, muziek … Wij helpen voor de ideale oplossing.

Verhuur frigowagen
Bent u voor uw evenement nog op zoek naar een frigowagen? Contacteer dan Atention. Zo blijft u drank en alle etenswaren lekker koel. We hebben een frigowagen beschikbaar voor elke gebeurtenis. Organiseert u een concert, een trouwfeest, een verjaardag of een BBQ? Geen probleem, voor de verhuur van een frigowagen kan u bij ons terecht.

Tent huren evenement
Naast de verhuur van frigowagens en de verhuur van feestmateriaal kan u bij ons ook een tent huren voor u evenement. Bekijk ons uitgebreide assortiment hier. Voor elk evenement hebben we de perfecte oplossing.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak voor de verhuur van feestmateriaal? Contacteer ons dan op 0475 61 98 79 of op 0477 68 56 28.