Verhuur van springkastelen in België en Nederland

Een springkasteel is een perfecte toevoeging aan elk kinderfeestje en bij ons is het mogelijk om deze te huren. Wij zijn gevestigd in Waregem en onze springkastelen zijn leverbaar in heel België. Neem contact met ons op en bespreek de vele mogelijkheden, waarna wij gezamenlijk tot de perfecte oplossing komen. Met een springkasteel van Atention beleven de kinderen extra veel plezier aan het feest.

Verhuur van verschillende springkastelen

Bij ons is het mogelijk om verschillende springkastelen met diverse afmetingen te huren. Kies uit één van onderstaande springkastelen en laat de kinderen oneindig veel plezier beleven:

  • Slide & Climb springkastelen
  • Discobal springkastelen
  • Ridderkasteel springkastelen
  • Circus springkastelen

Uitstekende springkastelen verhuur service

Wij streven keer op keer naar het leveren van een hoogstaande en uitstekende kwaliteit van onze service. Wij vinden het dan ook van groot belang dat de klanten tevreden zijn met onze springkastelen verhuur service. Bij ons besteed je de opbouw van het springkasteel volledig uit en wordt het feest tot in de puntjes verzorgd. Het huren van een springkasteel is vrij eenvoudig en kost weinig tijd en moeite.

Verhuur van tenten, feestmateriaal én zoveel meer

Ben je bezig met het organiseren van een huwelijksfeest, bedrijfsfeest of evenement? Wil je maar al te graag de volledige opbouw uitbesteden aan een professioneel en vakkundig bedrijf? Wij nemen deze taak graag uit handen en zorgen voor de opbouw op de gewenste locatie. Maak het feest compleet met de perfecte tent, feestmateriaal, decoratie en andere benodigdheden.

Verhuur van springkastelen met veel voordelen

Een springkasteel is een echte eyecatcher op een kinderfeest of evenement. Huur eenvoudig en snel een kleurrijk springkasteel in verschillende thema’s en profiteer van onderstaande voordelen:

  • Een scherpe en transparante huurprijs
  • Ruim en veelzijdig aanbod aan springkastelen
  • Jarenlange ervaring en expertise op dit gebied
  • Afhalen en leveren is mogelijk

Flexibel huren van springkastelen

Wil je het springkasteel zelf ophalen? Dan zijn wij extra flexibel in de huurperiode! Het is dan mogelijk om het springkasteel een dag eerder op te halen en een dag later terug te brengen. Op deze manier kan je op je gemak het springkasteel opbouwen en afbreken zonder dat dit voor onnodige stress zorgt. Liever hulp bij het opbouwen en afbreken van het springkasteel? Op ons kan je steeds rekenen!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Loop je over van enthousiasme en zou je graag een springkasteel willen huren? Neem contact met ons op en samen vinden we het perfecte springkasteel dat aan jouw wensen voldoet. Gezamenlijk lopen we de benodigde stappen door, waarna wij het springkasteel op de gewenste locatie leveren en opbouwen.

Interesse? Neem contact met ons op!