Bij een feest denken wij bij Atention ook altijd aan verlichting. Want een goed feest durft al eens uit te lopen – en dan is verlichting zeker op z’n plaats. Maar ook overdag is verlichting één van de belangrijkste sfeermakers op een feest. Die twee redenen zorgen ervoor dat u bij Atention terecht kunt voor de verhuur van verlichting.

In ons assortiment zijn twee types verlichting terug te vinden. Enerzijds hebben we de klassieke kroonluchters en anderzijds de moderne uplighters. Bij onze kroonluchters kunt kiezen tussen verschillende modellen. Op die manier bent u in staat om de verlichting te huren in de meest geschikte stijl te voorzien voor uw feest. De uplighters zijn dan weer ideaal voor een feest waarbij u zoekt naar verlichting die mensen op de dansvloer kan krijgen.

Door de verhuur van verlichting zorgt Atention voor meer dan enkel tenten, bars en toiletwagens. Sfeer gaat ontegensprekelijk samen met licht. En Atention is daarin uw ideale partner. Bij vragen of interesse verwijzen wij u graag door naar één van onze telefoonnummers: 0475 61 98 79 of op 0477 68 56 28.